6. februar – 2024
NYT ANSIGT I KLINIKKEN
Vi har sådan glædet os til at dele denne nyhed med jer! Her fra februar kan vi nemlig byde velkommen til vores nye kiropraktor, Tenna Holm
Tenna fortæller om sig selv
Hej alle sammen! Mit navn er Tenna Holm, og efter 8 år væk fra skønne Lolland, glæder jeg mig til at komme tilbage og fortsætte min karriere på Danmarks dejligste ø. Jeg er så glad for, at det bliver som en del af det fantastiske team i Kiropraktisk klinik Rødby!
I 2021 afsluttede jeg min kiropraktor-uddannelse og har derefter arbejdet 2,5 år i Esbjerg. Nu er jeg i gang med en spændende efteruddannelse inden for ultralydsscanning, som jeg ser frem til at integrere i dagligdagen her på klinikken
Det vil give os mulighed for at udvide vores diagnostiske muligheder indenfor f.eks. ledgener – uanset om der er tale om slitage, sportsskader eller noget helt andet
Hvis du har spørgsmål eller bare har lyst til at hilse på, er du mere end velkommen til at kontakte mig eller besøge os i klinikken
Jeg glæder mig virkelig til at være en del af Kiropraktisk klinik Rødby
12. januar – 2022
Kære alle
Vi er i fuld gang igen på klinikken, og du har rig mulighed for at bestille tid til både kiropraktik, massage, akupunktur, øreakupunktur, biopati, kostregulering, shockwave og laser.
Vi glæder os til at hjælpe jer.
Godt nytår!
6. december – 2021
Vi holder lukket mellem jul og nytår i år, så tag dine forholdsregler og bestil en tid snarest, hvis du skal bruge en inden jul.
12. marts – 2020
Kære alle
På grund af den pågående situation med corona virus har vi set os nødsaget til at indføre en lidt anderledes rutine på klinikken. Det betyder at vi fra mandag arbejder i tre hold, som på intet tidspunkt møder hinanden. Skulle det derfor ske, at en eller flere bliver smittet eller sat i karantæne, er vi andre ikke påvirket og kan stadig modtage jer til behandling. I skrivende stund er vi alle raske, og vi arbejder målrettet for at det skal forblive sådan.
Dog skal vi bede alle, som har symptomer på forkølelse, infektion osv. om at blive hjemme og udskyde behandling til i er raske. Derudover opfordrer vi til, at alle som ikke har et akut behov, udskyder deres behandling, så vi alle kan komme sikkert ud på den anden side af denne epidemi. Er du i tvivl om vi vil tage imod dig på klinikken, så ring til os og spørg, inden du kører afsted.
Vi vil indtil videre forbeholde os retten til at afvise at behandle, såfremt vi finder det relevant for patienters og vores egen sikkerhed.
Vi håber på forståelse, for vi indfører kun disse tiltag for, at klinikken skal undgå lukning. Vi vil gerne fortsætte med at kunne hjælpe alle, der har et akut behov, på trods af den nuværende situation.
Vi står til rådighed telefonisk med råd og vejledning, hvis du står midt i en problematik, men ikke har mulighed for at komme på klinikken af sikkerhedshensyn.
Husk at passe godt på hinanden.
Med venlig hilsen
Hele klinikkens personale
1. maj – 2019
Kære alle
I dag starter vores biopat Silke op igen. Hun har i løbet af sin barsel færdiggjort sin uddannelse, så hun nu har diplom.
Og hvad er det så lige du skal bruge en biopat til?
Som biopat arbejder man med at hjælpe klienter tilbage til sundheden ved brug af vitaminer, mineraler, urter, homøopati, øreakupunktur, kinesiologi, probiotika, livsstilsændringer og kostomlægning. Hvert behandlingsprogram bliver skræddersyet til netop dine behov.
Har du problemer med inflammation, overvægt, smerter, allergi, kroniske lidelser, fordøjelsesbesvær, stress, for lidt energi (eller for meget), eller vil du bare gerne vide hvordan stillingen står ifht. din krop og vitamin/mineral balance, så tag kontakt til klinikken og få en tid hos Silke mandag og onsdag 8-16.
En første konsultation tager ca. 1 time, medens opfølgende konsultationer tager 45 minutter.
Har du spørgsmål til Silke, fx om hun kan hjælpe med dit specifikke problem, så tag endelig kontakt til klinikken på 54602525, eller find Silke på hendes egen facebookside “Biopati & øreakupunktur v/ Silke Due”
Glædelig 1. maj!
11. april – 2019
Vi kan nu tilbyde en måling af dit kolesteroltal i klinikken. Det kan hjælpe med forebyggelse af hjertesygdomme og andre lidelser i kredsløbet. Andre risikofaktorer for
hjertesygdomme indbefatter rygning kost, forhøjet blodtryk og for lidt motion, foruden mangel på diverse mikronæringsstoffer.
Hvad består kolesteroltallet af?
Det samlede kolesteroltal består af en udregning af forskellige kolesteroler og andre fedtstoffer i blodet, hvoraf de vigtigste er LDL, HDL og triglycerider.
LDL (Low Density Lipoprotein) kolesterolet kendes også som det “lede” kolesterol og er det, som helst ikke må ligge for højt, da det medfører en øget risiko for åreforkalkning, forsnævringer og blodpropper.
HDL (High Density Lipoprotein) kolesterolet kendes også som det “herlige” kolesterol og har en positiv/neutral effekt på hjerte-kar systemet, hvorfor det ikke er et problem om det ligger højt, men det må derimod ikke ligge for lavt.
Triglyceriderne er frie fedtsyrer, som flyder rundt i blodet. De har en funktion som bærer og opløser af forskellige aktive stoffer, men for meget triglycerid i blodet øger også risikoen for hjerte-kar-sygdomme.
Et optimalt kolesteroltal bør ligge omkring 3,9-4,0, selvom den gennemsnitlige dansker har et kolesteroltal omkring 6,0. (kilde: https://www.apoteket.dk/sygdom/hjerte-og-kredsloeb/forhoejet-kolesterol). Hvis du kommer til klinikken og får foretaget en test, kan vi samtidig tilbyde dig vejledning i kost og livsstil, så du nemt kan komme på rette kurs og få styr på kolesterolet, og måske også med at smide et par overflødige kilo.
15. januar – 2019
Referat af foredrag v/ læge Tobias Schmidt Hansen
Den 12. januar var auditoriet på Bindernæs efterskole fyldt med ca. 120 vældigt engagerede deltagende. Læge Tobias Schmidt Hansen var inviteret til Lolland af Kiropraktisk Klinik Rødby for at holde hans foredrag om kostens betydning for vores sundhed. Og efter alt at dømme, var der en del øjne der blev spærret op i løbet af foredraget. Heldigvis var der arrangeret en frokost midtvejs, leveret af Cocotten, med masser af plantebaseret mad, så deltagerne kunne fordøje nogle af de sandheder, der blev præsenteret.
Tobias fremlagde evidensbaseret forskning, som meget dybdegående argumenterede for, at plantebaseret kost er den mest sundhedsfremmende diæt. Han lagde især vægt på forskellen mellem normalt og optimalt, og forklarede at selvom man for eksempel har et kolesteroltal, som ligger inde for normalen, betyder det ikke nødvendigvis, at det tal er optimalt sundhedsfremmende. Desuden gennemgik han en række fødevarer, som gennem videnskabelige undersøgelser har vist sig særligt sundhedsfremmende. Af disse kan nævnes knuste hørfrø, knuste chia frø, sesam og amla. Dog lå hovedvægten af foredraget ikke på fødevarer, som skulle tilføres kosten fordi vi får for lidt af dem, men snarer på alle de ting, som hellere skulle fjernes, fordi vi får for meget af det. Salt, fedt, sukker, forarbejdede fødevarer og animalske produkter er altsammen noget danskerne får alt for meget af, og som medvirker til udviklingen af livsstilssygdomme som type to diabetes og hjerte- karsygdomme. Ved at spise mindre af det og flere planter, kan vi relativt nemt afhjælpe mange symptomer og sygdomme forbundet med den vestlige livsstil.
Der er ikke blevet oprettet nogen indlæg endnu