bigslide1

» Overenskomst med den danske sygesikring

» Behandlingsaftaler med de fleste sundhedsforsikringer

bigslide2

» Overenskomst med den danske sygesikring

» Behandlingsaftaler med de fleste sundhedsforsikringer

bigslide3

» Overenskomst med den danske sygesikring

» Behandlingsaftaler med de fleste sundhedsforsikringer

Trivsel og målsætninger

Klinikken er et helbredsorienteret hus, og derfor går vi ikke kun op i at yde den bedste behandling for vores klienter, men har også fokus på, at klinikkens ansatte trives både fysisk og mentalt.
Personalets trivsel og sundhed arbejder vi på med forskellige tiltag:

Alle ansatte har maksimalt en 4 dages arbejdsuge. Da kiropraktik og massage især er fysisk hårdt arbejde, lægger vi vægt på at arbejdstider og antallet af arbejdsdage er begrænset, så personalet ikke overbelastes fysisk. Inden for samme devise lægger vi også stor vægt på at have de rette arbejdsmøbler, udstyr og stillinger, så vi ikke belaster os selv unødvendigt fx ved computerarbejdet. Dette er ikke mindst relevant for vores sekretærer, da de tilbringer mange timer bag skærmen hver dag, og er vores ansigt udadtil.

På klinikken går vi også meget op i kroppens indre sundhed, og vi bestræber os derfor på at informere vores klienter om antiinflammatorisk kost og levevis, såfremt det er relevant, og personalet på klinikken stræber generelt efter at vise et så sundt eksempel som muligt overfor vores klienter. I øjeblikket er vi ved at udvide denne del af klinikkens praksis ved forskellige tiltag omkring antiinflammatorisk kost og levevis. Se mere på Den Grønne Frikadelle

Selvom klinikkens udgangspunkt er kiropraktik har vi meget fokus på at behandle vores klienter hele vejen rundt om kroppen og livet, der hvor vi finder det nødvendigt. Derfor bruger vi meget tid på at informere om sundhedsfremmende praksisser, der ligger udover kiropraktikken. Hertil hører ikke mindst, at personalet skal have overskud til at overskue alle de forskellige sundhedsfremmende vinkler vi arbejder med, og derfor går vi meget op i, at vores arbejdsplads skal være præget af positiv energi. Vi gør meget for at fokusere på de små gode ting i hverdagen. For eksempel holder vi af og til eftermiddagsferie. Hvis en medarbejders skema ikke er blevet helt fyldt, eller af anden grund har tidligere fri, så ønsker vi hinanden god eftermiddagsferie, så vi husker at nyde den smule ekstra fritid vi af og til har.